IKT ledelse er et yrke, vår profesjon.

Vi sørger for at alt går etter planen og alltid fungerer som det skal

Et velfungerende IT-miljø er viktig og avgjørende for enhver organisasjon. Et IT-miljø der du ikke bekymrer deg for server  eller andre tekniske detaljer. Et IT miljø der kontinuitet i organisasjonen er garantert. iTKONSULENT1 hjelper ved å tilby støtte for installasjon, drift og vedlikehold av automatisering.


Vi sørger for at servere, arbeidsstasjoner og nettverk er pålitelighet og fungerer non-stop. Gjennom vår proaktive og personlig tilnærming for å forebygge problemer vil systemene operere med deg. Vi ser på det som vår oppgave at automatiseringen går greit og at du ikke trenger å bekymre deg for servere, datamaskiner, backup eller virus.

arbeidsplass administrator

Vi hjelper deg å opprette og administrere den optimale arbeidsplass.

server

Vårt mål er at du skal kunne arbeide uten nedetid. Dette er mulig gjennom effektiv server management.

nettverks administrator

Alltid tilgang til et fullt fungerende nettverk gjennom proaktiv nettverksadministrasjon

wi-fi

Alltid fungerende, optimale og sikre WiFi-tilkoblinger for ansatte og gjester.

For kr 19,- per dag per arbeidsstasjon

Inkludert er servere, nettverk og alle brukernes spørsmål. Ingen flere dyre investeringer og du slipper å ansette personale for dette.

OVERVÅKING OG VEDLIKEHOLD

Systemkontroll, vedlikehold og oppdatering av alle enheter og programmer. Tenk på problemer som funksjonsfeil på servere, arbeidsstasjoner, skrivere som kræsjer eller går tom for toner. Alt er under overvåking og blir utbedret automatisk, av og til uten at du er klar over at noe har oppstått. I samråd med deg eller en avdeling utfører vi regelmessig planlagte vedlikehold.

PERSONLIG OG DIREKTE STØTTE

I tillegg til våre faste støtte på kontoret, kan du gå for personlig støtte i vår tjeneste. Dette er ett telefonnummer, hvor du kan gå for all IT-støtte du trenger i det øyeblikket. Vårt system gjør at du kan snakke i person og kan løse eventuelle problemer enten eksternt eller på stedet. Og hvis det er nødvendig kan vi også tilby dag og natt tjeneste. Så du kommer alltid raskt igjennom hvis det oppstår feil.

EN IT-PARTNER SOM ER TILGJENGELIG

Fungerende servere og arbeidsstasjoner er avgjørende. Uten velfungerende systemer, er det en økt risiko for feil og til slutt svikt i IT-systemene. Du kan benytte deg av 24/7 support. Vi hjelper deg tilbake på rett spor.