skytjenester

Bekymringsløse forretninger med skytjenester fra iTKONSULENT1.

Arbeid hvor og når du vil

Flere og flere bedrifter flytter til skyen. Fordelene er: ingen store investeringer, ingen flere servere, fast månedspris man er alltid up-to-date. Vi leverer ulike skytjenester for enhver situasjon Online Backup , Online arbeidsplasser , Nomadesk eller Office 365 . iTKONSULENT1 råder og hjelper deg gjerne med å velge riktig nettskyløsning. Mulighetene er uendelige.

Features

online arbeidsstasjoner

Når som helst og hvor som helst kan du logge deg inn på din velkjente Windows Workstation med klarerte programmer og filer.

backup online

Mange lever i den tro at backup er iorden, men blir skuffet. Eller enda verre, de har ingen backup i det hele tatt. iTKONSULENT1 leverer trygge og rimelige backup-løsninger for enhver situasjon..

nomadesk

Den perfekte blandingen av Dropbox, Wetransfer og en god løsning for sikkerhetskopiering. Din egen personlige digital safe med uendelige muligheter og ubegrenset lagring i skyen.

office365

Du kan når som helst og hvor som helst få tilgang til din e-post, kalender, kontakter og dokumenter på enhver enhet. Office 365 er alltid klar for deg