Backup Online

Er backup og gjenopprettingsprosesser iorden?

Sikre verdifulle forretningsdata og systemer med én enkelt løsning for sikkerhetskopiering.

Viktigheten av en god backup-løsning er fortsatt undervurdert. Tenk deg konsekvensene hvis alle dataene på system som servere, stasjonære og bærbare PCer tape ved maskinvarefeil, systemkrasj, tyveri, hacking eller virus. Det ville være en katastrofe for din virksomhet. Det er akkurat derfor vi anbefaler Acronis Backup Cloud. En vakker og enkel backup løsning som gjør at vi kan trygt backup alt på en gang.

DINE VERDIFULLE FILER TRYGGE I SKYEN

Acronis Backup Cloud-programvare lar verdifulle data trygge ved å ta flere sikkerhetstiltak. Etter at data sendes kryptert med AES-256 kryptering, er det over en sikker SSL-tilkobling til SSAE 16 sertifisert datasenter

bruker

Acronis Backup Cloud programvaren er enkel å installere og bruke. De ryddig skjermebildene og klare struktur krever minimalt med teknisk kjennskap for brukeren. Etter innstilling kjøres sikkerhetskopieringsjobben automatisk, og du vil hver dag bli informert om status for backup.

BARE DU HAR TILGANG TIL BACKUP

Acronis Backup Cloud er svært godt beskyttet. Alle filer blir kryptert før de blir skrevet til backup-server, kryptert ved hjelp av en kompleks krypteringsmetode. Dette gjør at kunden er den eneste som har tilgang til filene. Så vi kan ikke se dine data.

Vanlige spørsmål om backup i skyen

Nei, etter den første sikkerhetskopieringen er støttet opp bare de endringer av dataene dine. Den virkningen av sikkerhetskopier på Internett-tilgang er begrenset. Dessuten kan du velge å starte alle sikkerhetskopier bare på kvelden eller om natten.

Dine data blir lagret i datasentre av Acronis i Europa (Frankrike og Tyskland). Disse datasentre er produsert etter de strengeste krav til tilgjengelighet (Tier IV) og er SSAE 16 sertifisert.

Ja, det kan du. Mange kunder er glade for å også lage en lokal backup, men det er også mulig å ta backup direkte til nettskyen. 

Acronis er en global aktør innen sikkerhetskopiering og gjenoppretting som en tjeneste. Worldwide data fra mer enn 5 millioner bedrifter, er spredt over 145 land, støttet opp av Acronis.

Nesten alle plattformer støttes. Microsoft-servere, Windows 7-10, Linux, VMware, Hyper-V, Citrix og Mac OS.

Vil du vite mer om backup i skyen?