ADMINISTRASJON

Mange problemer kan forebygges gjennom regelmessig vedlikehold. Mange tror at en tjeneste med kontinuerlig tilsyn og regelmessig vedlikehold er dyrere, men erfaring viser at dette ikke stemmer. Grunnen til dette er at mange problemer kan unngås, da disse blir oppdaget på en tidligere tidspunkt. Tenk på fulle harddisker, lite minne, feilet backup, utføre oppdateringer, se etter oppdateringer, rydde opp på serveren og PC'er, installere datamaskiner etc.

Med en administrasjonsløsning garanterer vi optimal tilgjengelighet i IKT-miljøet og umiddelbar hjelp til å løse hendelser. I tillegg har du en 24/7 kundestøtte som er tilgjengelig for de ansatte. Råd og installasjon av maskinvare og programvare. Og alt for kr 19,- per dag per arbeidsstasjon.

Støtte for dine ansatte

Alle kan umiddelbart ta kontakt med oss, kan du gjøre det. For en stor fiasko eller kort hvordan det fungerer igjen, vi er klare. Du vil bli direkte hjulpet av en erfaren systemadministrator får du direkte på nettet, uten digitale menyer.

ingen investeringer

Vårt utgangspunkt for deg faste og forutsigbare kostnader. Imidlertid bør en investering er nødvendig, da vi bringe det inn i en månedlig avgift. Ganske enkelt og forutsigbart, noen kaller det finansiell leasing. Hos oss er at innen en dag, uten noen vanskelige spørsmål.

ARBEIDSSTASJONER, SERVERE OG NETTVERK

Under ledelse omfatter alle servere i nettverket. Internett-tilkoblinger og hjemmekontorer vi klarer. Vi forstår at verden er større enn på kontoret. Vi administrere og kontrollere den.

Inkludert servere, nettverk og alle brukernes spørsmål. Ingen flere dyre investeringer eller ansette personale for dette.